Smoelenboek

Sietske Oosthout

"De verwondering in de ogen van sommige kinderen die nietsvermoedend binnen stappen bij een toneelles. Eenmaal binnen, willen ze niet meer weg."

Sietske Oosthout is geboren en getogen in de buurt van Rotterdam. Samen met René trotse ouders van dochter Wiep. Ze wonen in Tilburg; daar heeft zij gestudeerd aan de academie voor Drama. Sietske is nu zo’n 5 jaar werkzaam voor het Pieck. "Bij het Pieck geef ik theaterlessen op de scholen in de gemeente Heusden". 

Het Pieck is een fijne plek waar ik mijn creatieve ideeën werkelijkheid kan laten worden met support van mijn collega’s. Meer kinderen in aanraking laten komen met kunst met projecten op de scholen met  theaterlessen die ik toegankelijk maak voor ieder kind. Mijn mooiste momenten bij het Pieck zijn het plezier en de verwondering in de ogen van sommige kinderen die nietsvermoedend binnen stappen bij een toneelles. Eenmaal binnen, willen ze niet meer weg. Elke week toneel en het liefst ook in de vakantie. Dat zijn mijn geluksmomenten bij het Pieck."

Sietske