Smoelenboek

Maarten van den Hoven

“Het mogen werken met zoveel mensen die cultuur een warm hart toedragen, dat is mijn mooiste ervaring bij het Pieck!”

Maarten is docent piano en actief via verschillende stichtingen, waaronder het Pieck. Tevens is Maarten als muzikant actief op verschillende andere vlakken, zoals klassiek vocalist en muzikaal leider van verschillende koren en zanggroepen.

Sinds januari 2009 is Maarten werkzaam bij het Pieck. Het moment dat de muziekafdeling van het Pieck een eigen naam begon te krijgen. Het Pieck is voor Maarten een stichting voor alle Heusdenaren. Een waar het op meerdere gebieden prettig is. Als docent en medewerker, maar zeker ook als inwoner van de Gemeente Heusden.

Wonend in Drunen is de samenwerking met het Pieck voor Maarten een goede manier om zichzelf als regionaal bekend muzikant te kunnen onderscheiden. Het Pieck heeft bijzonder fijne en zeer kwalitatieve collega’s .

Het is voor Maarten fijn werken bij het Pieck. Ook zijn leerlingen hebben het altijd erg naar hun zin en ze bereiken bij hem een goed niveau op de piano. Maarten weet zijn passie voor het pianospelen goed over te brengen op zijn leerlingen. Dit is voor hem het grootst haalbare succes.

“Het kan allemaal bij het Pieck!”

Maarten