volg ons

Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Kies soort cursus
Leeftijd
Dag
Dagdeel
Aantal lessen

Hiphop / Streetdance

Hiphop

Hiphop

  • Streetdance / Hiphoples bij het Pieck

>Hiphop afbeelding
Streetdance

Streetdance

  • Streetdance swingt!

>Streetdance afbeelding

Dansles volgen bij het Pieck

In al onze lessen staat jouw persoonlijke ontwikkeling als danser centraal: of je nou voor je hobby wilt dansen, je kind de wereld van dans wil laten ontdekken of op weg bent om professioneel danser te worden. Plezier in bewegen en techniek staan in alle lessen voorop. We garanderen kwaliteit door onze gepassioneerde en gekwalificeerde dansdocenten.

Dansen in Vlijmen 

Ook op onze locatie in Vlijmen wordt een uitgebreid aanbod van danslessen gegeven. Zo kan je hier de meest populaire danslessen volgen waaronder: klassieke dans, streetdance, kinderdans, en moderne dans. Elke dinsdag en woensdag is de danszaal van de Korf ons thuishonk in Vlijmen. 

Meer informatie over onze danslessen in Drunen of Vlijmen

Benieuwd welke dans er op welke locatie wordt gegeven, en op welk tijdstip? Maak gebruik van de filter bovenaan de pagina. Of zoek op je favoriete dans. Kom je er niet uit? Bel dan gerust en wij helpen u graag verder: 0416 - 320 500 (wij zijn goed bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00-12.00; buiten deze tijden zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden)