Klantenservice

Veelgestelde vragen

Als je het antwoord op je vraag hieronder niet kunt vinden mail naar info@hetpieck.nl

Hoe kan ik me inschrijven?

Je schrijft zich in door naar de betreffende cursus op de site te gaan en daar vervolgens op de "Inschrijven..." link te klikken. Hiermee open je het digitale inschrijfformulier. Je krijgt een bevestiging van de ontvangen gegevens. Na aanvang van de cursus ontvang je een factuur en daarop staat aangegeven wanneer het verschuldigde bedrag wordt geïncasseerd.

Kan ik ook eerst kijken of het iets voor me is?

Voor al onze cursussen bieden wij een gratis proefles aan. Dat wil zeggen dat er geen kosten zijn verbonden aan de gevolgde proefles, als je besluit om toch niet deel te nemen aan de cursus waarvoor je een proefles hebt gevolgd. Als je na het volgen van een proefles besluit om deel te nemen aan de cursus waarvoor je een proefles hebt gevolgd dan is de gevolgde proefles de eerste les van de reeks.

Als ik me inschrijf word ik dan direct geplaatst?

Bij de beeldende, dans en theater cursussen word je, indien er nog plaatsen vrij zijn, direct geplaatst. Omdat de meeste muziekcursussen individueel zijn, wordt na inschrijven altijd contact met je opgenomen over docent, tijd en plaats.

Wanneer starten de cursussen?

Tenzij anders vermeld start dans en muziek in week 36 ( 2 tot en met 8 september). De lessen theater en musical starten in week 37 (9 tot en met 15 september). De lessen beeldend starten in week 38 (van 16 t/m 22 september). U wordt van te voren niet gebeld, u bent gewoon welkom!
 

Krijg ik nog bericht voor de cursus start?

Nee, je wordt van te voren niet gebeld en krijgt geen bericht. Je bent dus gewoon van harte welkom.

Hoe kan ik me uitschrijven?

Wanneer je gedwongen bent na inschrijving af te zien van deelname, kun je je kosteloos twee weken voor aanvang van de cursus afmelden. Alleen schriftelijke opzeggingen nemen wij in behandeling. Voor annuleringen die ons later dan twee weken voor aanvang bereiken, berekenen wij in ieder geval € 25,- administratiekosten. Na aanvang van de cursus is opzeggen mogelijk met een opzegtermijn van één maand. Bij uitschrijving aan het einde van een cursus of cursusjaar zijn geen kosten verbonden. Bij tussentijds uitschrijven, dus nadat de nieuwe lessenreeks is begonnen en waaraan de cursist ook daadwerkelijk heeft deelgenomen, wordt € 25,00 administratiekosten in rekening gebracht. Kwijtschelding of restitutie van cursusgeld is slechts mogelijk in geval van zeer bijzondere omstandigheden. Een verzoek hiertoe dient schriftelijk te worden gericht aan het bestuur van het Pieck. Voor de muziek- dans- en bewegingscursussen geldt dat je bent ingeschreven totdat je je uitschrijft. Dit kan twee keer per seizoen - in juli en in december.

Klik hier om je uit te schrijven

Wanneer zijn er geen cursussen?

Tijdens de schoolvakanties zijn er geen lessen, zie daarvoor het vakantierooster.

Als een les niet doorgaat, krijg ik dan bericht?

Onze administratie zal proberen je telefonisch zo spoedig mogelijk in te lichten over eventuele uitval van lessen. Het is hiervoor van belang dat wij over de juiste telefoonnummers en e-mailadressen van je beschikken.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Het is voor centrum voor de kunsten het Pieck van belang over de juiste gegevens van haar cursisten te beschikken. Daarom vragen we aan alle cursisten dit formulier in te vullen zodat alles weer up to date is. Je kunt hier het wijzigingsformulier downloaden.