Dans en Beweging

volg ons

Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Cursussen

Kies soort cursus
Leeftijd
Dag
Dagdeel
Aantal lessen

Dansles bij het Pieck in Drunen & Vlijmen

Het aanbod van onze dansschool is heel divers: Breakdance, Kinderdans, Klassieke dans, Moderne dans, Pilates, Tai Chi, Dansmix... het is bijna te veel om op te noemen! Volop keuze voor alle leeftijden: kinderen, jongeren en volwassenen. Kom gerust een keertje kijken om te ontdekken wat bij jou past.

Breakdance / Hiphop

Buikdans en Tribal

Dans & Balans

Dansmix

Hiphop / Streetdance

Kinderdans

Klassieke Dans

Moderne Dans

Pilates / Relax

Sweaters

Tai Chi / Qi Gong

Yoga

Dansles volgen bij het Pieck

In al onze lessen staat jouw persoonlijke ontwikkeling als danser centraal: of je nou voor je hobby wilt dansen, je kind de wereld van dans wil laten ontdekken of op weg bent om professioneel danser te worden. Plezier in bewegen en techniek staan in alle lessen voorop. We garanderen kwaliteit door onze gepassioneerde en gekwalificeerde dansdocenten.

Dansen in Vlijmen 

Ook op onze locatie in Vlijmen wordt een uitgebreid aanbod van danslessen gegeven. Zo kan je hier de meest populaire danslessen volgen waaronder: klassieke dans, streetdance, kinderdans, en moderne dans. Elke dinsdag en woensdag is de danszaal van de Korf ons thuishonk in Vlijmen. 

Meer informatie over onze danslessen in Drunen of Vlijmen

Benieuwd welke dans er op welke locatie wordt gegeven, en op welk tijdstip? Maak gebruik van de filter bovenaan de pagina. Of zoek op je favoriete dans. Kom je er niet uit? Bel dan gerust en wij helpen u graag verder: 0416 - 320 500 (wij zijn goed bereikbaar van maandag t/m donderdag van 09.00 tot 17.00 en op vrijdag van 09.00-12.00; buiten deze tijden zijn we niet altijd in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden)