Smoelenboek

Gert de Mulder

"Het blijft heerlijk om te zien dat een cursist zichzelf verrast met zijn/haar eigen werkstuk."

Gert is kunstenares. Onder andere gespecialiseerd in keramiek. In haar eigen werk houdt ze zich vooral bezig met het ontwerpen en maken van gietmallen, gieten, glazuren en decoreren van gebruikskeramiek. “Toen ik 5 jaar geleden werd gevraagd door het Pieck om de lessen van Manita Kieft over te nemen heb ik meteen ja gezegd” vertelt Gert. “De prachtige ligging van het Pieck, het gebouw en de prachtige grote lokalen spraken me meteen aan.” Al langer geeft Gert cursussen op haar atelier, maar ook bij andere instellingen geeft ze verschillende cursussen.

“Ook hier bij het Pieck is het voor mij een uitdaging om met mijn hulp en expertise, de cursist dat te laten maken wat hij/zij voor ogen heeft. Het blijft heerlijk om te zien dat een cursist zichzelf verrast met zijn/haar eigen werkstuk."

“Ik merk dat ook de cursisten zich bij het Pieck thuis voelen, en het fijn vinden om te werken in een lichte en open ruimte. De creatieve sfeer die hier bij het Pieck hangt begint al bij de voordeur waar doorlopend werk van cursisten wordt tentoongesteld. Een fijne plek om cursus te geven en te volgen!”

Gert