Smoelenboek

Caroline Muskens

Caroline Muskens is eigenaar van LiefsLien en komt de lessen 'tassen maken' geven bij het Pieck.

Ik heb een atelier in Breda waar ik tassen en kleding van Leer ontwerp en produceer onder de naam LIEFSLIEN. De afgelopen 10 jaar heb ik vanuit mijn atelier ook cursussen Leer gegeven. De laatst 2 jaar heb ik als docent Leer op de St. Lucas te Boxtel gewerkt.
Vanaf najaar 2019 ga ik de cursussen Leer op het Pieck verzorgen. Ik vind het een enorm leuke uitdaging om op Het Pieck te starten, ooit was deze regio het ‘leer-hart’ van Nederland! 
Werken met leer is echt bijzonder. Er zijn talloze technieken te leren. De liefde voor dit mooie materiaal en ambacht, weliswaar in een modern jasje, wil ik graag doorgeven. Het Pieck gaat voor het opbouwen van een goed geoutilleerd leeratelier, we zijn er druk mee bezig. De cursussen die ik ga geven zijn zowel voor beginners als gevorderden. 

Je hoeft geen ervaring te hebben om toch al snel hele leuke produkten te maken en onderwijl oefen je jezelf in diverse technieken. Zo kom je uiteindelijk ook echt tot het maken van een tas. Degene die wel al ervaring hebben in het werken met leer kunnen in de cursus op hun eigen nivo hun eigenzinnige tassen maken. Daar waar je wil leren of sparren help ik je verder.

Welkom!

 

Caroline