Smoelenboek

Frank Lamm

"Gitaar is een mooi instrument om te ontdekken!"

Frank Lamm is gitaardocent/coach en gitarist. Zijn werk bestaat uit het begeleiden van leerlingen die graag het instrument gitaar willen leren spelen. Naast het geven van les op de Spaanse/nylon gitaar geeft Frank ook les op de staalsnarige gitaar die veel in popmuziek wordt gebruikt. Sinds dit jaar geeft hij ook Banjoles. Dit doet hij met een 5-snarige blue grass banjo.

Frank is al meer dan 20 jaar werkzaam in het gebouw van het Pieck. In het begin was het nog centrum voor muziek en dans. Na de fusie van 2009 werd het de Aleph en sinds oktober 2018 is de Aleph van naam veranderd in het Pieck. Samen werken in een team, ervaringen en kennis delen en nieuwe ervaringen opdoen is voor Frank een meerwaarde. Zijn mooiste ervaring bij het Pieck waren de gitaardagen van Gary Ryan en Vincent Lindsey-Clark. Deze Engelse gitaristen, docenten, componisten hebben tijdens een masterclass leiding gegeven aan een groot orkest Pieck-gitaristen van wel 75 man sterk!

Zijn ambitie is vooral om zoveel mogelijk mensen het mooie instrument te laten ontdekken en ervaren, zodat ze een waardevolle hobby hebben waar ze van kunnen genieten. juist omdat het iets is waar je tijd en energie in zult moeten stoppen. "Iedereen ontdekt wel een stijl, muziekstuk, liedje waar ze vervolgens energie van krijgen! Elke leerling die plezier heeft om gitaar en muziek een deel van haar of zijn leven te laten zijn .Ervaar en laat het je eigen succes worden bij het Pieck!"

Frank