Smoelenboek

Vijay Girdhari

"Ik vind het een uitdaging om met het Pieck samen te werken en om hier de urban dansstijlen weer op de kaart te zetten."

Vijay’s specialisaties zijn urban dansstijlen. Hij maakt hiermee de meeste spectaculaire dansshows. “Mijn meerwaarde is dat ik de kinderen naar een technische hoger niveau weet te krijgen en creatieve shows en solo’s neer zet.

Vijay werkt nu drie jaar bij het Pieck en het bevalt erg goed! “Het Pieck denkt met mij mee en hierdoor kan ik mijn ideeën tot leven brengen. Ik vind het een uitdaging om met het Pieck samen te werken en om hier de urban dansstijlen weer op de kaart te zetten.”

“Mijn mooiste ervaring is het Piek Festival, wat het Pieck zelf georganiseert. Hier hebben mijn breakdancers een mooie show in het theater de Voorste Venne neergezet en hun solo’s geïmproviseerd tijdens een optreden van een van de bands.”

Zelf is Vijay Nederlands kampioen geweest met zijn danscrew ‘Anonymous’. “Wij staan al 7 jaar in de top van Nederland. Ook mijn leerlingen dansen in de top van Nederland mee, zowel in crew als in solo verband dat is mijn grootste succes!”

Vijay