Nieuws

NIEUWSBRIEF "Lockdown en lessen buiten'

De lockdown die op dinsdag 15 december 2020 is ingegaan is nog steeds van kracht. We bewegen mee met de mogelijkheden die de overheid ons biedt. Zo geven we de muzieklessen online, worden danslessen aan de jeugd buiten gegeven en zijn ook theaterlessen voor de jeugd buiten opgestart. Bij slecht weer worden de lessen online gegeven. De docent stuurt maximaal 2 uur voorafgaand aan de les iedereen een bericht via de app.

In de binnentuin hebben we inmiddels een tent van 't Fiske Party en Evenementenverhuur laten plaatsen. Onze dans-, theater- en bewegingslessen kunnen nu ook onder wisselende weersomstandigheden gegeven worden.

Veel beeldende, dansante en verdiepende lessen staan nog steeds op de pauze-stand en gaan zo snel mogelijk weer van start wanneer het mag en veilig kan. Volgens het recent gepresenteerde stappenplan mogen op zijn vroegst vanaf 11 mei de kunst- en cultuurlessen weer gegeven gaan worden. Naast de reguliere lessen die zoveel mogelijk ingehaald worden, komt er ook deze zomer een extra aanbod van lessen, workshops, kinderkunstdagen! We kijken er reikhalzend naar uit. Reeds betaalde lessen die niet ingehaald kunnen worden zullen worden terugbetaald. De balans wordt opgemaakt uiterlijk 30 augustus.

NIEUWSBRIEF "Lockdown en lessen buiten'