Nieuws

LET'S PLAY TOGETHER

“Let’s Play Together” voor jeugdige muzikanten o.l.v. Ivo Kouwenhoven

Op zaterdag 14 september organiseren we een unieke dag voor jeugdige blazers en slagwerkers, en iedereen die zich jeugdig voelt, onder leiding van Ivo Kouwenhoven. We hebben namelijk iets te vieren: de muziekafdeling van het Pieck bestaat 10 jaar!

Ivo heeft zich na zijn studie aan het Rotterdams conservatorium gespecialiseerd in het componeren voor en het dirigeren van jeugdorkesten. In 1999 brak hij door met de Blokfluit Rock. Een uitvoering met een jeugdorkest en 207 blokfluiters leverde hem direct een notering op in het Guinness Book of Records. Door zijn enthousiasme weet Ivo steeds veel jeugdige muzikanten te inspireren en motiveren voor muziek, en de blaasmuziek in het bijzonder. We kijken er dan ook zeer naar uit om Ivo Kouwenhoven en veel muzikale jeugd te mogen ontvangen in ons geheel vernieuwde gebouw.

Natuurlijk laten we aan het eind van de dag horen wat een dag stevig werken heeft opgeleverd. Dit door een spetterend slotconcert, aanvang 19:00 uur.
Het slotconcert is in zaal Utopia van de Voorste Venne en de entree voor het concert is GRATIS. De dag start om 15.30 uur.

We hopen op deze unieke dag en slotconcert veel deelnemers en belangstellenden te mogen begroeten.

Wil jij deze unieke dag ook meemaken? Geef je dan hiervoor op d.m.v. van het inschrijfformulier. Deelname is €10,-

LET'S PLAY TOGETHER