Nieuws

Theaterfestival 2024

7 april 2024 staat onze theaterafdeling op het toneel bij De Voorste Venne!

Met een hoop toffe, leuke, verrassende voorstellingen wordt dit een te gek Theaterfestival.

Tickets zijn te koop via de website van De Voorste Venne.

TARZAN The Musical. kinderen (9+) Drunen

Aanvang: 11:00 uur
Docent: Lieke Vergroesen

Het verhaal van een mensenkind dat opgroeit bij de apen. Musical 't Pieck speelt de prachtige musical Tarzan, waar liefde en familie centraal staan. Met één belangrijke vraag: luistert Tarzan naar zijn hart of naar zijn familie?

Onrust in de Efteling. kinderen (9+) Vlijmen

Aanvang: 12:15 uur
Docent: Jasmijn van Helsdingen 

Een leuk dagje naar de Efteling verandert in één grote chaos als een van de sprookjesfiguren in opstand komt. Attracties en sprookjes zijn niet meer hoe ze geweest zijn en wat gebeurt er bij het maken van het Eftelingjournaal. Wanneer er paniek dreigt te ontstaan is het niet zeker of de Efteling kan blijven bestaan. Gaat dit ooit nog goed komen?

Het mysterie van Misseldorp. jongeren (13+) Vlijmen

Aanvang: 13:30 uur
Docent: Jasmijn van Helsdingen 

Aan de rand van het stadje Misseldorp staat de grote villa van familie de Luxe. Als er één familie is die hun zaakjes altijd op orde heeft, dan is het wel Familie de Luxe. Op het moment dat het noodlot in de familie toeslaat is alles wat zeker was nog nooit zo onzeker geweest. Als er dan ook nog twee vreemde figuren de zaak komen onderzoeken staat de hele familie op spanning.

Bumper aan bumper. kinderen (9+) Drunen

Aanvang: 14:45 uur
Docent: Julia Verstappen - Karlijn Vlug

Het is hartje zomer, iedereen heeft ontzettende zin in de vakantie. Maar dan blijkt het de zwartste zaterdag der zaterdagen en staat er een file die dagen duurt.

Komt het verliefde stel nog op tijd voor hun bruiloft? Of komen de boeven weg met hun buit? 

Nachtdieren. Jongeren (13+) Drunen

Aanvang: 16:00 uur
Docent: Julia Verstappen - Karlijn Vlug

In Nachtdieren duiken we de donkerste van de nacht in. Wie zijn er nog wakker? Wie kunnen niet slapen en wie willen niet slapen? In Nachtdieren stuit je op hilarische en ontroerende ontmoetingen met de meest uiteenlopende types. 

Theaterfestival 2024