Nieuws

Sunday Live

Zondagmiddag 4 februari: een middag vol muziek in het café!

Op zondag 4 februari organiseert De Voorste Venne een gezellige muziekmiddag in het café. Gasten zijn dit maal Barbara Onderdelinden en Nighthawk. 

Barbara heeft al eerder op het podium in het café gestaan tijdens het Pieckfestival 2023! Toen werd ze begeleid door de D'ukes, nu doet ze het alleen, en hoe! Tijdens haar optreden zal zij met haar veelzijdige stem nummers laten horen zoals ‘Harvest Moon' van Ruth Etting, ‘At last’ van Kay Starr en ‘I can’t give you anything' van Ella Fitzgerald en zal ze het publiek meenemen in een wereld vol emotie en gevoel met muziek van onder andere Eva Cassidy, Robbie Williams en Stevie Wonder. Met haar unieke stem en muzikaliteit weet Barbara Onderdelinden de luisteraars te raken en te verrassen. De Voorste Venne zal dienen als het decor voor een optreden vol prachtige muziek.

'Live muziek zoals het hoort' is het motto van Nighthawk. Onbekende parels uit de rijke Rock en Bluesgeschiedenis komen voorbij. Een gezellige muzikale zondagmiddag gegarandeerd!  Nighthawk bestaat uit passievolle muzikanten die allemaal een lang podium leven achter de rug hebben. Onlangs speelde deze band op Wolluk-Stock 2023 en op Live@d’n Hoek in Heesbeen. Deze band laat zich omschrijven als de band van de muzikale klassiekers. Parels uit de rijke Rock & Blues geschiedenis van o.a Steve Winwood, Jeff Healey, Hendrix, Beatles passeren de revue. Een mix van stijlen waarbij stilzitten geen optie is. Bezetting : gitaristen Wally Latumeten, Ferdi Loriaux , Drums Henri te Pas, keyboard Arthur Nijssen, basgitaar Richard Mangindaan , Vocals Gerrie van Heck.

Start 15:00 uur. Toegang gratis

Sunday Live