Nieuws

Aanmelden Route van de Kunst 2024

De Route van de Kunst wordt ook in 2024 georganiseerd. Dit keer in de Voorste Venne. Er worden voor komende editie nieuwe artiesten en kunstenaars gezocht uit de gemeente Heusden. 
Hieronder lees je het bericht van de organisatie van de Route van de Kunst en wat je moet doen om deze felbegeerde plek te bemachtigen.

Meld je dus snel aan als kunstenaar, want alleen zo kun jij je werk tentoonstellen op deze route.

Aanmelden Route van de Kunst en expositie in de Voorste Venne in 2024

Ben je (semi)professioneel kunstenaar in één van de Heusdense kernen Drunen, Vlijmen, Nieuwkuijk, Elshout of Haarsteeg? Wil je je werk te exposeren tijdens de zestiende editie van de Route van de Kunst (RvdK), dan ben je van harte welkom om je aan te melden vóór 15 november 2023. Er is ruimte voor enkele kunstenaars uit de regio.

Maak een selectie van 4 tot 6 duidelijke en representatieve foto’s van recent werk en geef kort aan waarom je wil deelnemen aan de Route. Vermeld ook je website of Instagram als je die hebt. Mail alles naar secretaris@routevandekunst.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0617168594. De organisatie is op zoek naar variatie, inventiviteit en eigentijdse technieken. Als de deelnemende kunstenaars bekend zijn, volgt een informatie- en kennismakingsbijeenkomst. De Pinksterdagen vallen in 2024 op zondag 19 mei en maandag 20 mei.

Voorwaarden voor deelname
1. Direct na de sluitingsdatum van 15 november zal een externe kunstcommissie alle aanmeldingen bekijken. De commissie kijkt vooral naar de kwaliteit van het werk en naar de diversiteit van de te exposeren technieken binnen het deelnemersveld van de Route.  

2. Van deelnemers wordt verwacht dat zij zelf beide dagen op de expositielocatie aanwezig zijn. Deelnemen aan de Route van de Kunst en de bijbehorende Expositie in de Voorste Venne in Drunen in de weken voor Pinksteren kost €200,00. Dit bedrag mag ook door sponsors worden opgebracht.

Aanmelden Route van de Kunst 2024