Nieuws

Pieckfestival

Het komt er aan, het Pieckfestival 2023!

Op zaterdag 15 april houden we een band-avond in de Vennezaal en in de theaterzaal van de Voorste Venne zijn vanaf 19:00 uur twee jongeren-theatervoorstellingen te zien. In de Vennezaal vinden de muziekoptredens plaats. Grotere bandoptredens worden afgewisseld met optredens in kleinere setting. Bijvoorbeeld een sing-& songwriter-optreden, of een duo gitaar, of een toffe mix. Na de optredens van de bands neemt de Heusden-Pop up de boel over: alle volwassenen aan de kant, de jongeren hebben het dan voor het zeggen! De hele avond duurt van ongeveer 19:00 uur tot 00:30 uur.
Op zondag 16 april barst de Voorste Venne tussen 12:00 en 18:00 uur uit haar voegen. De theaterzaal is gevuld met theater en dans, de Vennezaal met muziek en de Foyer met de kunstmarkt. Workshops zijn overal in het pand te volgen en in het Cultuurcafé gaat om 15:00 uur de talkshow HIER van start. De horeca van de Voorste Venne staat garant voor lekkere drankjes en smaakvolle hapjes.
Aan het eind van de dag houden we een kunstveiling goede doel: de Dierenambulance. 
De te veilen werkstukken worden vooraf ingeleverd en apart geëxposeerd, zodat iedereen ruim te tijd krijgt de aangeboden werkstukken goed te bekijken.
Het voorlopige programma vind je HIER

Pieckfestival