Nieuws

Heusden danst!

Op zondag 23 oktober vindt in De Voorste Venne het festival Heusden Danst ! plaats. De organisatie is in handen van De Voorste Venne, Het Pieck en Gouden Dans. Samen zetten zij een dansfestival op met de deelnemers in de hoofdrol. De theaterzaal van De Voorste Venne is op 23 oktober het podium voor een reeks afwisselende ritmische en dynamische dansen uitgevoerd door senioren uit de gemeente Heusden.

Na wekenlang oefenen is het zo ver: uitvoering van de Gouden Dans! Start 14:30 uur. Kaartjes zijn hier te koop voor €7,50 

Het thema is Zuid Amerikaans. Na afloop van de danspresentaties is er een swingende feestelijke danssalon, in de foyer van De Voorste Venne met familie en vrienden van alle dansers.

Hoe komen we zover?
Wilmie Thielen, verbonden aan het Pieck, gaat samen met een aantal collega dansdocenten uit de regio wekelijks danslessen geven op diverse lokaties in de gemeente Heusden. In zeven weken leren de deelnemers een dans van een paar minuten die uitgevoerd gaat worden tijden het festival Heusden Danst ! De eerste kennismakingsbijeenkomst is op 1 september om 10.00 u in De Voorste Venne. Hier maakt men kennis met de dansdocenten en word een en ander toegelicht.

Meedoen?
De deelnemers zijn senioren uit alle kernen van de gemeente Heusden. Vindt u het leuk en spannend om met leeftijdgenoten een korte swingende of ontroerende dans te maken en op te voeren. Deelnamekosten voor de lessen en de uitvoering zijn slechts eur 15,00. Wilt u meedoen meld u dan aan via info@devoorstevenne.nl en laat ons u telefoonummer en adres weten. Verder ook alvast een eerste en twee voorkeur aangeven betreffende de leslokaties en uiteraard eventuele bijzonderheden.

Lesdata en plaatsen
< Eerste les dinsdag 6 september ; 10.00 u – 11.15 u ; De Hoge Heide, Vlijmen
< Eerste les woensdag 7 september ; 10.00 u – 11.15 u ; Zandley, Drunen
< Eerste les donderdag 8 september ; 10.00 u – 11.15 u ; De Stulp, Drunen
< Eerste les donderdag 8 september ; 13.00 u – 14.15 u ; Het Rad, Elshout
< Eerste les vrijdag 9 september ; 15.00 u – 16.15 u ; Het Pieck

Informatie
Verder informatie over de info-bijeenkomst, de lessen en de festivaldag is te verkrijgen bij Jan van de Sanden (jan.vandesanden@hetpieck.nl).

Heusden danst!