Agenda

Cinderella de voorstelling

25 okt 2020

WE HOUDEN ONZE ADEM IN EN ZIJN OP ZOEK NAAR EEN REDELIJK ALTERNATIEF, MOCHT DE VOORSTELLING NIET DOOR KUNNEN GAAN ZOALS NU GEPLAND. Cinderella wordt opgevoerd op 24 en 25 oktober. Iedereen die al een kaartje heeft gekocht, heeft inmiddels van de Voorste Venne een brief gehad met de volgende tekst:.

 

Het land is op 12 maart in een intelligente Lock-down gegaan. De dansvoorstelling ‘Cinderella’ van het Pieck is in april verzet naar 25 oktober. Ook in oktober mogen we geen grote dansproductie op het toneel brengen. Het Pieck heeft een mooi nieuw alternatief bedacht en maakt een dansfilm die vertoond wordt met live-theater. Deze unieke voorstelling wordt op 24 en 25 oktober uitgevoerd in de theaterzaal van de Voorste Venne.

De kaartjes die verkocht zijn in de voorverkoop zijn nog steeds geldig. Wel zal er een nieuwe verdeling moeten worden gemaakt omdat er nu geen 342 mensen in de zaal kunnen, maar -afhankelijk van de gezinssamenstelling- maximaal tussen de 80 en de 96 mensen de zaal in mogen. 

In overleg met de Voorste Venne hebben we een nieuw speelschema opgesteld:
Zaterdag 24 oktober: 
Keuze 1: Zaal open om 19.45 uur ; aanvang 20.00 uur ; zonder pauze. Na afloop is de foyer geopend.
Zondag 25 oktober: 
Keuze 2: Zaal open om 12.15 uur ; aanvang 12.30 uur ; zonder pauze. Na afloop is de foyer geopend.
Keuze 3: Zaal open om 13.45 uur ; aanvang 14.00 uur ; zonder pauze. Na afloop is de foyer geopend.
Keuze 4: Zaal open om 15.15 uur ; aanvang 15.30 uur ; zonder pauze. Na afloop is de foyer geopend.
Keuze 5: Zaal open om 16.45 uur ; aanvang 17.00 uur ; zonder pauze. Na afloop is de foyer geopend.

Het cultuurcafé zal gesloten zijn om de anderhalve meter te kunnen borgen. Tussen de voorstellingen door wordt de theaterzaal gereinigd. Kom zeker niet te vroeg, maar ook niet te laat! Om een goede indeling te maken horen wij voor 4 oktober welke van de voorstellingen de voorkeur heeft en hoe de samenstelling van het gezelschap is. Geef je ook een tweede en derde keuze aan? 

Alle dansers/acteurs hebben een vrijkaartje toegezegd gekregen. Voor het eerst kunnen zij nu samen met de gezinsleden de voorstelling bekijken. Vind je het leuk als je dansende dochter of zoon bij je komt zitten? Geef dit door samen met je voorkeur. Alle plaatsen worden vooraf vastgelegd en er kan niet geschoven worden.

Het kan natuurlijk zijn dat er meer vraag is naar een bepaalde voorstelling dan dat er beschikbare stoelen zijn. In dat geval zal er door middel van loting bepaald worden wie er naar welke voorstelling mag. We rekenen op begrip.

Samengevat: 

  • Geef een eerste, tweede en derde keuze aan. 
  • Geef de gezinssamenstelling door in verband met de placering in de zaal en, indien van toepassing; vermeld de naam van je dansende dochter of zoon in de mail voor het gratis kaartje en een extra plaats bij de voorstelling van je keuze.
  • Doe dit in een reply op deze mail vóór 4 oktober
  • De Voorste Venne zal na 4 oktober terugkoppelen welke plaatsen gereserveerd zijn.
  • Zorg voor voldoende voorpret, we gaan er namelijk iets bijzonders van maken!