Agenda

KUNSTDROPPING

15 mrt 2019

Geen school, wel kunst!

Op vrijdag 15 maart organiseert het Pieck in Drunen een kunst-dropping! Als alle leraren van het basisonderwijs een hele dag staken voor beter loon en een lagere werkdruk, biedt het Pieck een kunstzinnig alternatief voor kinderen die niets liever doen dan creatief bezig zijn. De kunst-dropping is een dag gevuld met lessen dans, muziek, theater en beeldende kunst. Zo maken we er met zijn allen een superleuke kunstzinnige dag van!

De deur van het Pieck gaat om 8.30 uur open. Om 8.45 uur start het programma met lessen in verschillende blokken en lokalen. Tussen 15.30 en 16.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. De kunst-dropping kost € 25,- per leerling.

Neem je eigen lunch mee; wij zorgen voor drinken en een tussendoortje. Snoep en geld mag je thuislaten. Durf je het avontuur aan? Schrijf je dan vóór 11 maart in via danique@hetpieck.nl of bel 0416-320500.

De kunst-dropping gaat door bij meer dan 15 inschrijvingen. Zonder inschrijving is er geen plaatsing mogelijk. Bevestiging volgt per mail, uiterlijk op 11 maart.