Agenda

CHANGE THE ANGLE

17 apr 2024

Dansdocente Louise Boitelle maakt samen met Annefloor Imhoff een speciale voorstelling speciaal voor jongeren.

Op woensdagavond 17 april om 19.00 uur vindt er een dansvoorstelling plaats in het Jongerencentrum Noord. De dansers van het danscollectief 'Achter Gesloten Deuren' zijn begonnen aan het maken van een nieuwe voorstelling met als thema: 'Hoe veranderen wij ons gedrag in sociale situaties en hoe passen wij ons gedrag op elkaar en de omgeving aan?'. Wij nodigen jullie en jullie jongeren graag uit om gratis te komen kijken naar onze voorstelling.

De dansers en makers stellen zich even voor: “Wij zijn Louise Boitelle en Annefloor Imhoff, twee jonge makers, performers en dansdocenten. Het danscollectief ‘Achter Gesloten Deuren’ maakte vorig jaar haar debuut met haar voorstelling ‘No Exit’ die in première ging in de mannengevangenis in Alphen a/d Rijn. Dit jaar maken ze een nieuwe voorstelling die haar eerste onderzoek/try-out speelt in het jongerencentrum in Den Bosch. A.G.D. speelt haar voorstellingen in gevangenissen, het sociale domein, voor jongeren en op verschillende festivals.”

Tijdens de try-out wordt u meegenomen in een verhaal van hiphop tot ballet, van in de club tot in het park, van samen tot alleen en onderzoeken we de vraag: verander jij je gedrag wel eens in sociale situaties? 
Na de voorstelling gaan de dansers graag met u en de jongeren in gesprek. 

Praktische informatie voorstelling: 
Locatie: Jongerencentrum Noord. Geerke 8, Den Bosch.
Start voorstelling: 19:00 uur 
Duur voorstelling (Inclusief nagesprek): 1 uur 
Aanmelden via deze link.

Wij nodigen graag jongeren uit om gratis te komen kijken.