Agenda

Samenspeeldag

15 okt 2022

Op 15 oktober organiseren we voor piano, keyboard, viool, cello en zang een speciale workshopdag. 

Een speciale dag waarop samenspel en samen musiceren centraal staan. Speciaal hiervoor worden er, door de docenten, diverse groepen samengesteld die met elkaar aan de slag gaan en samen enkele muziekstukken gaan instuderen. Iedereen kan hieraan meedoen. Deze speciale samenspeeldag wordt afgesloten met een slotconcert. Het belooft dan ook een onvergetelijke dag te worden.

Wie, Wat en Waar? 
13.00 – 13.30 uur     ontvangst en klaarzetten eigen instrumenten
13.30 – 16.30 uur     repetities en doorloop
16.30 – 17.00 uur     pauze. Voorbereiden. Zaal is dan ook geopend voor publiek
17.00 – 17.30 uur     slotconcert en gezellige nazit.

Deze speciale dag wordt gehouden in de ateliers, theaterstudio en  muzieklokalen van het Pieck. Een overzicht van wie waar zit ontvang je in de derde/vierde week van september 2022. De slotpresentatie vindt plaats in zaal Utopia in de Voorste Venne. 

Kaarten voor de slotpresentatie zijn voor € 5,- p.p. te bestellen via jan.vandesanden@hetpieck.nl graag onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal gewenste kaarten. Deze kunt u op 15 oktober 30 minuten voor aanvang van het slotconcert afhalen bij de receptie in de Voorste Venne. Betalen kan contant (gepast) of via PIN. 

Alle betrokken docenten vinden het geweldig als jij en alle andere cursisten piano, keyboard, viool, cello of zang aan deze speciale dag deelneemt. Inschrijven kan je uiterlijk tot vrijdag 9 september 2022 via deze link.