Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Kies soort cursus
Leeftijd
Locatie
Dag + dagdeel

LEERBEWERKEN, TASSEN MAKEN

LeeftijdVolwassenen

Prijs€ 100,00

Dag Woensdag
Avond

Tijd 19:30 tot 22:00

Duur5 lessen

LocatieHet Pieck, Drunen

Docent(en) Karlijn Kooijmans

Cursuscode7170

Inschrijven voor deze cursus

Maak je eigen tas tijdens de korte cursus leerbewerken / tassen maken , onder begeleiding van de expert Karlijn Kooijmans.

Het begon allemaal met het uit elkaar halen van een tot op de draad versleten tasje. Karlijn Kooijmans wilde weten hoe het ding in elkaar zat, ze kocht een stuk leer en ‘bouwde’ een nieuwe tas. Een passie was geboren. Ze volgde een ambachtelijke opleiding in Arnhem om de kneepjes van het vak te leren. Hier bleek al gauw haar ruimtelijk inzicht, haar bijzondere gevoel voor kleur en haar oog voor detail. Ze richtte haar eigen label op en gaf het de koosnaam die ze als kind van haar ouders, broers en zussen kreeg: LOT. Meer informatie over de tassen van Karlijn vind je hier.

Karlijn komt in maart een korte cursus 'tassen maken' geven bij het Pieck. De cursus bestaat uit 5 lessen en start op woensdag 13 maart. Materiaalkosten zijn niet inbegrepen in de cursusprijs. Wel zijn er restant stukken leer aanwezig die gebruikt kunnen worden. Het aantal cursisten voor deze cursus is beperkt tot maximaal 6. Schrijf je snel in!

LEERBEWERKEN, TASSEN MAKEN