Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Kies soort cursus
Leeftijd
Dag + dagdeel

LEERBEWERKEN, TASSEN MAKEN

LeeftijdVolwassenen

Prijs€ 255,50

Startdatum 2-12-2020

Einddatum 27-1-2021

Dag Woensdag
Avond

Tijd 19:00 tot 22:00

Duur7 lessen

LocatieHet Pieck, Drunen

Docent(en) Caroline Muskens

Cursuscode7170

Inschrijven voor deze cursus

Maak je eigen tas tijdens de korte cursus leerbewerken / tassen maken. DEZE CURSUS GAAT WEER VAN START OP HET MOMENT DAT WE WEER OPEN MOGEN.

Caroline heeft een atelier in Breda waar zij tassen en kleding van Leer ontwerpt en produceert onder de naam LIEFSLIEN. De afgelopen 10 jaar heeft zij vanuit haar atelier ook cursussen Leer gegeven. De laatst 2 jaar heeft ze als docent Leer op de St. Lucas te Boxtel gewerkt.

Vanaf najaar 2019 verzorgt Caroline de cursussen Leer bij het Pieck: "Ik vind het een enorm leuke uitdaging om bij Het Pieck te werken, ooit was deze regio het ‘leer-hart’ van Nederland!"

Werken met leer is echt bijzonder. Er zijn talloze technieken te leren. De liefde voor dit mooie materiaal en ambacht, weliswaar in een modern jasje, wordt in deze cursus doorgegeven. De cursus die door Caroline wordt gegeven is zowel voor beginners als gevorderden.

Je hoeft geen ervaring te hebben om toch al snel hele leuke produkten te maken en onderwijl oefen je jezelf in diverse technieken. Zo kom je uiteindelijk ook echt tot het maken van een tas.

Degene die wel al ervaring hebben in het werken met leer kunnen in de cursus op hun eigen niveau hun eigenzinnige tassen maken.
Daar waar je wil leren of sparren helpt Caroline je verder. 

Welkom!

LEERBEWERKEN, TASSEN MAKEN