Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Kies soort cursus
Leeftijd
Dag + dagdeel

KINDERATELIER 3-DIMENSIONAAL

LeeftijdKinderen

Prijs€ 165,00

Startdatum 27-9-2021

   

Dag Maandag
Middag

Tijd 16:15 tot 17:45

Duur24 lessen

LocatieHet Pieck, Drunen

Docent(en) Fenna kruijsse

Cursuscode889283

Inschrijven voor deze cursus

Op onderzoek naar beelden met verschillende materialen, dat doe je in het ruimtelijk atelier.

Op maandagmiddag gaan we aan de slag met verschillende materialen. Het kinderatelier is de plek om te onderzoeken, te experimenteren en te maken! 

Bij het kinderatelier 3 dimensionaal ga je elke week aan de slag met bijzondere materialen waarmee je een eigen kunstwerk maakt. In het materialen atelier werk je aan een kunstwerk dat jij zelf bedenkt. Het bijzondere is dat we werken met 3d materialen. Denk hierbij aan klei, speksteen, karton, hout of textiel. Of een combinatie hiervan, het is aan jou! Je leert hoe je met de materialen kan werken en hoe je ze kan combineren. We beginnen de les met het bestuderen van echte kunstwerken van kunstenaars. Hoe hebben zij dit gemaakt en waarom hebben ze dat eigenlijk gemaakt? We werken in lessenreeksen van minimaal 2 lessen. Dan kan je echt goed je idee uitwerken. Kom jij ook?!

De lessen worden gegeven door Fenna van Buro Buiten de Lijntjes. ''Het belangrijkste vind ik dat kinderen echt hun eigen idee gaan uitwerken. Door het met kinderen bestuderen van kunstwerken stimuleer ik hen om na te denken over wat zij willen maken. De focus ligt op het maakproces en de keuzes die kinderen maken. Hierin ondersteun ik hen en leer eventueel een techniek aan. ''

 

KINDERATELIER 3-DIMENSIONAAL