Ontwikkel jouw creatief talent

Gebruik de cursusvinder om jouw cursus te vinden.

Kies soort cursus
Leeftijd
Dag + dagdeel

FOTOGRAFIE VERVOLG

LeeftijdVolwassenen

Prijs€ 112,50

Dag Woensdag
Avond

Tijd 19:30 tot 22:00

Duur5 lessen

LocatieHet Pieck, Drunen

Docent(en) Fons Strijbosch

Cursuscode7618

Inschrijven voor deze cursus

De cursus Fotografie vervolg is geschikt voor iedereen die al enigszins vertrouwd is met de camera en de zeggingskracht van zijn foto’s wil vergroten.

De vervolgcursus fotografie is een verdieping van de basiscursus fotografie. En is onderverdeeld in  modules: Portret, Landschap, Reportage/ Documentair en Geënsceneerde fotografie. Alle modules starten met het bekijken en bespreken van werk van andere fotografen. Daarna volgt de thuisopdracht. Via een tussenbespreking volgt een uitgebreide nabespreking. Is er overgekomen wat je met de foto’s wilde vertellen en wat is het achterliggende verhaal van de foto’s zijn vragen die tijdens de nabesprekingen centraal staan. Door de lessen heen wordt ruim tijd genomen om gemaakte foto’s te bespreken.

Daarnaast is er een verdieping van de kennis van de camera en technische kant van het fotograferen en de bewerking in Adobe Photoshop/Lightroom.

Gezamenlijk bezoeken we een fototentoonstelling en gaan we fotograferen op locatie deze zal plaats vinden op een zaterdag in overleg . 

Woensdagavond om de 2 weken en een zaterdag. 

DEZE CURSUS START 25 SEPTEMBER
cursusdata zijn: 25-09, 09-10, 30-10, 13-11, 27-11

FOTOGRAFIE VERVOLG